Çin çok ulusal grup delegasyonu Kyrgyz Parlamentosunun başkanıyla tanıştı.

2023-02-15 20:44:47 1521

 
13 Şubat'ta Zeuji Halk Başkanı temsilcileri Orta Asya'da soruşturmalarını devam ettiler. T ürkiye Transnational Grup başkanının liderliği altında, delegasyon Meclis Başkanı Jogorku Kenesh ve Kirgiz Parlamentosu Villa'daki eski Parlament Başkanı Hanjaz Karim ile görüştü.

 

Asya merkezi bölgesinde, Kyrgyzstan Çin, Kazakhstan, Uzbekistan ve Tajikistan sınırları üzerinde kilitlenmiş bir ülke.

Kirgistan, tarım ve hayvanlık tartışması tarafından dominasyon altında bir ülke. Yaklaşık 90000 kare kilometre doğal çiçek ve doğal çiçek vardır. Bu ülkede, tarım ve hayvanlık koşullarının gelişmesini eşsiz yapan yeterli güneş ışığı ve bol su kaynakları var. Ülke, Orta Asya'daki büyük hayvanlık koşulları ülkesidir. Yiyecek, yun koyunları, keçikler ve atların çoğunluğu hayvanlık koşullarının çoğunu sayıyor. Özellikle Rusya, Çin ve Kazakhstan'a dışarı aktarılan ülkenin önemli dışarı ürünlerinden biridir.

Kirgistan'ın ana yapıları mıs ır, sebzeler, karot, patates, pamuk, tabak ve beslenmek içeriyor. Ülkedeki besleme alanı büyük bir ölçü hesaplıyor, çünkü hayvan ürünlerinin talebi büyük ve gelir yüksektir.
Kyrgyzstan'ın üretim endüstri gelişmiyor. Örneğin, yaşayanlarının giyinmiş kıyafetlerin çoğunu, evi aletleri, araçları, büyük makineler ve ekipmanlar import edilmesi gerekiyor, bunların çoğunu içeri alınan araçların ikinci tarafından kullanılan arabalar.

 

Çin Kirgistan'ın en büyük ticaret ortağı ve en büyük yatırım kaynağı.

Toplantı sırasında, iki taraf bir çok stratejik işbirliği anlaşmasına ulaştı:

İlk olarak Kirgistan'da yeni bir enerji aracı to plant ısı kuruldu, orta Asya'daki beş ülkeye toplanmış yeni enerji araçlarını satmak için.

İkinci olarak, Çin İletişim Yapısı Grubu, Merkezi bir şirket, Kyrgyzstan'daki altyapı in şaatına sorumlu.

Üçüncüsü, taze bir karot suyu fabrikasının kurulması sadece sahadan taze malzemelerin çalışmalarına sağlaması değil, aynı zamanda yerel çiftçiler sahadan çalışmalara taşınmasına ve gelirlerini arttırmasına izin verir.

Dördüncüsü, Kyrgyzstan'daki hayvan koşullarının avantajlarına dayanarak, biftek, mutton işleme bitkileri ve deri ürünlerin fabrikalarını kururuz.

Şimdiki konuşmacısı ve eski konuşmacısı Kyrgyzstan'daki Çin çoklu ulusal grupların yatırım projelerini tamamen destekleyeceklerini ve tercihler politikalarını sunacaklarını söyledi.