Çin uluslararası gruplar yeryüzünden sonra T ürkiye'nin en büyük şehrini yeniden inşa etmek için evcil şirketleri düzenliyor.

2023-03-28 21:06:24 508

T ürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan 20 Mart'ta Türkiye'nin Mart'tan beri gerçekten etkilendiği 11 şehir yeniden inşa etmeyi planladığını söyledi. Yeniden inşa etme projelerinde evler, ticari destek tesisleri, endüstri tesisleri, tarım tesisleri ve etkileşim tesisleri dahil.


 

T ürkiye'de yeryüzünün oluştuğundan beri, Türkiye'de bulunan Çin transnasyonal grup, yeryüzünün durumunu yakın dikkat etti, yeryüzünün bağışlamalarını aktif düzenledi ve ilk defa yeryüzünün yardımcı materyallerini sağladı ve Türkiye'nin halkına zorlukları üstlenmesine yardım etti.
Grubun sosyal sorumluluğu T ürkiye hükümeti ve yerel halkın tarafından teşekkür etti. Türkiye hükümeti de grubun yeniden yapılması için yer yüzünden yeniden yapılması çalışmalarını dağıttı.
 

20230328201138.png

 

Yeniden inşa fonu hükümet tarafından T ürkiye Merkezi Bankasına kredi veriyor. Hükümet ve grup bir şirket kurulmak için işbirliği yapıyor. Grup inşaat organizasyonuna sorumlu. Hükümet grupa inşaat topraklarını özgür olarak sağlıyor ve özgür su, elektrik, gaz, yollar ve a ğlar sağlıyor.
 

Grup Çin'de T ürkiye'ye gitmek için şehir in şaat birimlerini düzenliyor. Türkiye'ye giden tüm inşaat ekipmanları vergi özgür. İşçi vizlerin sayısında sınır yok. Tüm prosedürler ve süreçler yeşil.

 

0c91573312c298144dcdc627d00d5a3d.jpg

 

Grup 190000 takım ve 70000 dükkan inşa etmeyi planlıyor. Çin'i T ürkiye, dünya ve Çin'e inşa etmek için bu fırsatı kullanıyor. Infrastructure Demon” "Çin ve Türkiye arasındaki arkadaşlık için zengin ve renkli bir vuruş yazmıştır."