Grup Mongolya'yla birlikte küresel olayları konuşmak için çalışıyor.

2023-03-17 16:52:52 1453

Mongolya'nın güzel bir kütle spor atmosferi var ve at yarışması, güreşme ve arkadaşlığı gibi geleneksel sporlar geniş bir kütle tabanında ve çok iyi miras ve geliştirildi. Bu, genellikle Mongolya'da her yıl Nadam Kongresinde yansıtılır.

 

 

Mongolya'nın ekonomik seviyesinin s ürekli gelişmesi ile, yarışmacı sporlar da önemli gelişmelere ulaştı, özellikle judo, kavga, vuruş, boks ve sanda, geleneksel sporlarla bağlı olan geleneksel sporlarla birlikte Mongolya'nın dominant olayları oldu. Mongol boks 70 yıldan fazla geçti. Mongol boks için çok iyi bir temel var ve boks koç ekibi de çok yetişkin. Pekin Olimpiyat Oyunlarında ilk defa altın madalyası kazanmak Mongolya boks heyecanlarının heyecanlarına ilham verdi ve birçok aile çocuklarını boks kulübüne boks yapmak için boks kulübüne göndermeye hazır. Mongolya'daki şimdiki kütler ve rakip sporları önemli gelişmeye ulaştığına rağmen, bütün spor gücü hala dünyanın spor devlerinin arkasında uzakta kalacak.

 

 

11 Mart 2023'de grup delegasyon Ulaanbaatar, Mongolya'ya geldi. Mongolya spor bürosu ve Olimpiyat Komitesi ile birçok iletişim, danışmalar ve gösteriler sonrasında, iki taraf, boks, savaş, savaş sanatlar, sanda, dans, şarkı söylemek, güzel şarkılar, atlık yarışmaları, motosikler, bisikletler, araba karşılık ülke yarışmaları ve diğer olaylar içeren küresel olaylar birlikte Mongolya'da bulunacak.


İlk olay uluslararası bir boks yarışması yapmak planlanıyor. Çin, Rusya, Japon, Kazakhstan, beş Orta Asya ülkeleri, T ürkiye, Tayland, Kuzey Kore ve Güney Kore dahil 10 ülkeden fazla ülkeden 100 bokser davet etmek planlanıyor.

 

Uluslararası olaylar ve küresel canlı yayınlamaları yaparak, Mongolya sadece spor endüstrisinin gelişmesini aktif olarak terfi etti, ama aynı zamanda Avtomatik olarak Universal Public Chain CIPC ve Web3.0 USDT'e trafik getirecektir. Üyeler farklı olaylara daha kolay katılabilir, dünya canlı yayınlamaları izler ve üyelik faydalarını izleyebilirler.