Çin çoklu ulusal gruplar Kazakhstan'da Sino-Kazakhstan bulut deposu kuruldu.

2023-03-08 12:15:45 572

Sino-Kazakhstan bulut deposunda 110000 kare metre alanı ve 270000 kare metre alanı olan yüksek standart dondurulmuş depo ve yüksek standart normal sıcaklık deposu vardır. depo uluslararası endüstri standartlarına göre inşa edilir ve tamamen destek tesislerine sahip.

 

 

CIPC Cloud Warehouse Merkezi'nin yönetiminde Sino-Kazakhstan Cloud deposu müşteriler için profesyonel tüm kanallar lojistikleri temsil zinciri çözümünü özelleştirdi, müşterilere eşyalar, taşıma ve dağıtım, bir parças ı taşıma, işleme ve üretim, paketleme, etiketleme, lojistik dağıtım ve ürün gösterimi gibi birçok servis sağladı, müşterilere zaman azaltma ve masrafları azaltma yardımcı oldu.

 

CIPC ve CIPC cüzdanının gücü ile müşteriler, aynı zamanda özgürlü emri yerleştirebilir ve işleri internette ve devre dışında işleyebilirler. Sino-Kazakhstan bulut deposunun malları sadece tam vergi özgürlüğünün politikasından faydalanmayacak değil, aynı zamanda Sino-Kazakhstan bulut deposunun Kazakhstan menzillerinin güçlü desteği vardır. Sino-Kazakhstan bulut deposunun tüm malları 24 saat ve 2 saat içinde menzil alanın hızlı yeşil geçiş servisinin farkına varacak.

 

 

Sino-Kazakhstan bulut deposu küresel ticaret lojik merkezi ve dünyadaki en büyük bulut deposu, tüm ülkelerden mallar değiştirilebilir; Buradan Çin malları dünyaya gidiyor ve dünya malları buradan Çin'e gidiyor.

 

Sino-Kazakhstan Yuncang in şa edildiği zaman dışarıdaki dünyaya açıktır. İlk toplam Çin'e, Merkezi Asya ve Rusya'daki beş ülkeler açıktır. Orta Asya'dan Çin'e doğal gaz, kömür, demir, baker, tüylü ve süt ürünlerini, Çin giysilerini, mekanik ve elektrik ürünlerini, flu iyileştirilmiş tabak, tümür, bilgisayar ve iletişim teknolojilerini ve diğer ürünlerini Merkezi Asya ve Rusya'daki be İkinci toplam Orta Doğu ülkeleri için açık; Üçüncü grup Arap ülkeleri için açık; Dördüncü grup Afrika ülkeleri için açık, sonra tüm dünyaya yavaşça açık, dünyadaki ülkeler için sınırlı ticaret lojik hizmetleri sağlayarak, orta Asiya'daki 5 ülkelere, Orta Doğu'daki 18 ülkelere, 22 Arap ülkelere ve Afrika ülkelere araba, demiryolu, hava ve denize ile ürünleri dağıtır.