Çin çoklu ulusal grup delegasyonu Kyrgyzstan Başbakanı ile karşılaştı.

2023-02-15 20:50:38 561

14 Şubat günü T ürkiye Çin Transnational Grubun Başkanı, Birleşik Saray Başkanı ve Çinli Bakanlıklar Bakanları'yla delegasyonu buluşmaya yönetti.
Toplantı sırasında, iki taraf derinlikle Sino-Kirgistan ticaretini, Avrupa Bulut deposu ve Kirgistan'daki Avrupa Halk zinciri paralel zincirini kurmak kararı ile tartıştılar.


Başbakan Aklebek Zaparov T ürkiye'nin Çinli Çinli Çinli Grupların Kyrgyzstan'a yatırım yapması için minnettarını ifade etti ve Kyrgyzstan Kyrgyzstan'daki Çinli ulusal grupların yatırım projelerini tamamen destekleyecek. Kirgiz hükümeti Çin çoklu ulusal gruplarla Kyrgyz'daki Avrupa halkının paralel zincirini oluşturmak ve Kürgiz halkına ve beş Orta Asya ülkelerine fayda vermek için Avrupa bulut deposu in şa etmek için çalışmaya hazır. Kyrgyzstan'da Avrupa Halk zinciri geliştirmesi ile Kyrgyzstan, bilimsel ve teknolojik hizmet kapasitesini güçlü geliştirecek ve gelecekte yönlendirilmiş endüstri örnekleri Avrupa Halk zincirinin zeki depoları ve lojik düzenlemesini, depoları, endüstri İnternet ve diğer alanların zeki bir integrasyonu araştıracak.


Başkan Sarayının Genel Sekreteri ve çeşitli bakanlıkların bakanlıları da Kyrgyzstan'daki Çin çeşitli gruplarının geliştirmesini tamamen destekleyeceğini ve özel tercihler politikalarını vereceğini söyledi. Kyrgyzstan'ın ekonomisi ve uluslararası halk zinciri birlikte yeni bir yüksekliğe gelişeceğine inanıyorum!